Main menu:

Відбулася підготовча зустріч – нарада щодо проведення у Солом’янському районі м. Києва громадського заходу

 

29.09.2014

25 вересня 2014 року члени правління Київського міського осередку Всеукраїнської громадської організації  «Асоціація сприяння самоорганізації населення» (далі – КМО Всеукраїнської асоціації) Олександр Чунаєв та Валерій Гуманенко обговорили разом з начальником відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської райдержадміністрації м. Києва Лавриненко О.Б. та керівника органу самоорганізації населення «Комітет мікрорайону «Рідна оселя» Григоренко О.Г. питання проведення у районі громадського заходу за участі органів самоорганізації населення (ОСН).

На обговорення заходу, який мав відбутися сьогодні, нами було запропоновано 6 питань. За такої ситуації ми коротко виклали своє бачення цих питань, адже готувалися до їх розгорнутого обговорення саме в рамках заходу, і максимально повно відповідали на поставлені нам запитання. За словами начальника районного відділу, якщо навіть у такому вузькому колі їх розгляд часом проходив емоційно, то на самому заході могли бути ще гарячіше. Тому нею було запропоновано до порядку денний включати не більше 3-4 питань. Крім того, начальник районного відділу попросила надати їм файли відповідних документів для їх розсилки по електронній пошті ОСНам району. За спільною домовленістю зустріч визнано підготовчою і сам захід заплановано у широкому форматі як спільне зібрання ОСНів району та членів Громадської ради при цій адміністрації. Його проведення передбачено через тиждень.

Ми ще раз побачили, як нелегко іноді вести виважений діалог з цих питань. Та головне було досягнуто – захід відбудеться.

Сьогоднішня зустріч проведена у рамках реалізації проекту № 48629 за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

Олександр Чунаєв,
заступник голови правління КМО Всеукраїнської асоціації, керівник проекту